Friday, 29.03.24, 0:23 AM
Welcome Guest | RSS

Download Jocuri Full

[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: allecks, Retestrak_2007  
Forum » Upload-er » Movies » The ant bully
The ant bully
SingurulDate: Saturday, 27.09.08, 1:25 PM | Message # 1
Group: Removed






Lucas Nickle (vocea lui Zach Tyler Eisen) este un baiat de zece ani a carui familie tocmai s-a mutat intr-un nou oras. Lucas nu se prea bucura de schimbare pentru ca nu reuseste sa-si faca prieteni noi, pentru ca sora lui il ignora, pentru ca parintii sunt prea ocupati cu aranjamentele viitoarei lor vacante in Mexic si pentru ca adorabila, dar cam sonata sa bunica piseaza pe toata lumea la cap ca extraterestrii au luat sub stapanire cartierul.

Lucas isi varsa nervii pe colonia de furnici pe care o gaseste in curtea casei. Incearca sa le inece, sa le dea foc, nerealizand ca micile vietati cu sase picioare il vad ca pe un pericol cu care, la randul lor, trebuie sa se lupte.

Zoc (vocea lui Nicolas Cage) este furnica vrajitor care creeaza o potiune magica prin care Lucas e redus la dimensiunea unei furnici si adus pe taramul propriilor sale victime, pentru a fi judecat si a raspunde de crimele.

Regina-furnica, judecatorul lui Lucas, se dovedeste a fi plina de compasiune. Ea nu il condamna pe micutul biped la moarte, ci la a trai impreuna cu harnicele vietati si a vedea cat de grea este viata lor. Lucas deschide ochii si incepe, incet-incet, sa se ataseze de ele, fix la timp pentru a le ajuta sa se salveze de la un pericol cu mult mai mare decat rautatea de care daduse el dovada: pesticidul.
LINKUL DE DOWNLOAD :Descarca aici

Message edited by Singurul - Saturday, 27.09.08, 2:13 PM
 
Forum » Upload-er » Movies » The ant bully
  • Page 1 of 1
  • 1
Search: