Thursday, 28.03.24, 5:09 PM
Welcome Guest | RSS

Download Jocuri Full

[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: allecks, Retestrak_2007  
Forum » Upload-er » Movies » Wall-e (Wall-e)
Wall-e
SingurulDate: Friday, 19.09.08, 1:00 PM | Message # 1
Group: Removed





Descrierea :Este anul 2700, iar Pamantul este acoperit de gunoaie, ca urmare a secolelor de consumerism nesabuit. Oamenii au plecat de pe Terra lasand in urma o armata de mici roboti a caror sarcina este sa faca planeta iarasi locuibila. In urma unei erori de programare, singurul robot activ este micul Wall-E. El se indragosteste de Eve, un robot trimis de oameni pentru a vedea cum evolueaza operatiunile pe Terra. Wall-E are un singur vis, sa-si afle un camin in Univers. Se va transforma el in realitate?

Aceasta noua capodopera a regelui Spielberg ne ofera o extraordinara poveste de dragoste nascuta intre ruinele planetei Pamant. Filmul susprinde prin poveste, continut si realizare. Este povestea unei umanitati care isi pierde identitatea si echilibrul, dar care, cu ajutorul celor doi eroi, Wall-e si Eve, reuseste sa isi regaseasca valorile de sine si sa revina acasa pentru a-si indrepta erorile si a salva Terra.
LINKUL DE DOWNLOAD : DESCARCA AICI
WALL-E :

BY Singurul

Message edited by Singurul - Friday, 19.09.08, 2:03 PM
 
Retestrak_2007Date: Friday, 19.09.08, 1:36 PM | Message # 2
Group: Removed





Singurul sa pui si tu o poza cu fimul care il postezi ca sa vedem si noi, poate dupa nume nu il stim.

Vezi ca la fiecare topic ai acolo "Regula!", te rugam sa citesti si tu macar o data ca sa sti despre ce este vorba.... sa sti ce ai voie si ce nu ai voie, Multammm pentru film. Este fain filmul.

 
Forum » Upload-er » Movies » Wall-e (Wall-e)
  • Page 1 of 1
  • 1
Search: